Home > Robodermie > Robodermie esthetisch >

Robodermie esthetisch

Met Icoone ® technologie, kan men rekenen op een effectieve behandeling voor gelokaliseerde vetophopingen, ontsierende cellulitis en verslapping van de huid. De multi-gefractioneerde massage die gegenereerd wordt met Icoone ® is een waardevolle bijdrage aan het gebruik van dieet en lichaamsbewegingen en na plastische chirurgie, door de resultaten van de behandeling te versnellen en te verbeteren.
Icoone ® biedt ook anti-aging en lifting behandelingen voor versteviging van het gezicht, nek en decollete, en garandeerd een significante vermindering van diepe rimpels en expressie lijnen, zelfs op gevoelige gebieden zoals rond de ogen en de mond .
Met zijn unieke rollen met tal van kleine gaatjes, stimuleert Icoone elke vierkante centimeter van je huid. Deze zachte techniek, die een ware revolutie veroorzaakte op het vlak van lichaamsverzorgingen, is aangenaam voor de huid en levert onvergelijkbare resultaten. De twee icoone-koppen maken een aangename en doeltreffende massage met twee handen mogelijk, waarbij het volledige lichaam perfect symmetrisch wordt behandeld. Icoone is ideaal om snel opnieuw een slank een veerkrachtig figuur te krijgen! Met Icoone kan je cellulite tegengaan en de vorming en de effecten op doeltreffende en duurzame wijze beperken. De Icoone maakt gebruik van een nieuwe innoverende techniek: ROBODERMIE. Hiermee wordt de huid en het onderliggend bindweefsel via zuiging omhooggetrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkop maar ook door de rollen zelf. Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair. Cellulite vermindert zichtbaar na enkele behandelingen.
Ook de lymfe- en bloedcirculatie worden op deze manier gestimuleerd zodat de afvoer van afvalstoffen efficiënter en sneller zal gebeuren. De elastine- en collageenproductie worden verhoogd waardoor de huid steviger, soepeler en strakker aanvoelt.

Bekijk hier de folder van Icoone©.