Home > Robodermie > Robodermie medisch >

Robodermie medisch

Icoone ® is een betrouwbare bondgenoot voor de niet-invasieve behandeling van medische aandoeningen van het bindweefsel zoals fibrose, oedeem, littekens en brandwonden, samentrekkingen, etc. Met zijn unieke rollen met tal van kleine gaatjes, stimuleert Icoone elke vierkante centimeter van je huid. Deze zachte techniek, die een ware revolutie veroorzaakte op het vlak van lichaamsverzorging, is aangenaam voor de huid en levert onvergelijkbare resultaten. De twee icoone-koppen maken een aangename en doeltreffende massage met twee handen mogelijk, waarbij het volledige lichaam perfect symmetrisch wordt behandeld. Icoone is ideaal om snel opnieuw een slank een veerkrachtig figuur te krijgen! Met Icoone kan je cellulite tegengaan en de vorming en de effecten op doeltreffende en duurzame wijze beperken. . De Icoone maakt gebruik van een nieuwe innoverende techniek: ROBODERMIE.
Hiermee wordt de huid en onderliggend bindweefsel via zuiging omhooggetrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkop maar ook door de rollen zelf. Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair. Cellulite vermindert zichtbaar na enkele behandelingen.
Ook de lymfe- en bloedcirculatie worden op deze manier gestimuleerd zodat de afvoer van afvalstoffen effici├źnter en sneller zal gebeuren. De elastine- en collageenproductie worden verhoogd waardoor de huid steviger, soepeler en strakker aanvoelt.

Word gebruikt in volgende aandoeningen