Figuurbehandelingen

Kinesist: Micha / Kelly / Senne / Kirsten

Je kan in onze praktijk terecht voor 2 soorten behandelingen om figuurproblemen aan te pakken. Afhankelijk van jouw probleem kunnen we volgende trajecten voorstellen of een combinatie van de verschillen de is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Icoone
Icoone is een techniek waarbij huid- en onderliggend bindweefsel gestimuleerd wordt, opk ROBODERMIE genoemd.
Hiermee wordt de huid en onderliggend bindweefsel via zuiging omhoog getrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkop, maar ook door de rollen zelf.
Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair!
Het Icoone concept is precies wat u zoekt om cellulite verminderd zichtbaar na enkele behandelingen alsook plaatselijke vetophopingen.
Met zijn unieke rollen met tal van kleine gaatjes, stimuleert Icoone elke vierkante centimeter van je huid.
Deze zachte techniek, die een ware revolutie veroorzaakte op het vlak van lichaamsverzorging, is aangenaam voor de huid en levert onvergelijkbare resultaten.
De twee icoone-koppen maken een aangename en doeltreffende massage met twee handen mogelijk, waarbij het volledige lichaam perfect symmetrisch wordt behandeld. Icoone is ideaal om snel opnieuw een slank een veerkrachtig figuur te krijgen! Met Icoone kan je cellulite tegengaan en de vorming en de effecten op doeltreffende en duurzame wijze beperken.
Deze behandelingen zullen en nog beter resultaat hebben wanneer je de behandelingen combineert met shakes en voedingssupplementen van Rainpharma.

C-cave
CCAV staat voor cavitatie en werkt met Ultrasound geluiden & rode LED. De vertraging van de cellulaire activiteit is een onderdeel van het verouderingsproces. Er ontstaat een opslag van vetclusters in de welbekende probleemzones. Die hardnekkige vetophopingen verdwijnen ook niet na veel sporten en lijnen.
C-CAV bestrijdt die vetcellen op een veilige en niet-invasieve manier, volledig pijnloos maar krachtig en effectief. Kleine, lokale vetrolletjes verdwijnen. Het blijvende resultaat is te vergelijken met liposuctie
De cavitatie behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Al na één behandeling kan er soms een omtrekvermindering van 1,5 cm (en meer) gemeten worden.
Cavitatie is op dit moment ook de enige manier om cellulitis blijvend aan te pakken. Deze technologie zorgt voor een betere bloedcirculatie in de lichaamscellen, en een betere werking van het lymfesysteem. Daardoor wordt de huidoppervlakte gladder en verdwijnt de gehate sinaasappelhuid